سمبوسك بالحمة المفرومة بالصور
صفحة 1 من اصل 1
سمبوسك بالحمة المفرومة بالصور
سمبوسك بالحمة المفرومة و الطحينة ودبس الرمان
2 ملعقة زيت زيتون او اي مادة دهنية اخرى
1 بصلة كبيييييرة مفرومة ( التكة في حلاوة الخلطة البصل الكتير)
نصف كيلو لحمة مفرومة
1 باكيت ورق سمبوسك ( جلاش او غيره )
نصف حزمة بقدونس مفروم
2 ملعقة كبيرة دبس رمان ويمكن الاستغناء عنها
2 ملعقة كبيرة طحينة ويمكن الاستغناء عنها
ملح - فلفل - زعتر - كسبرة ناشفة
نحط الزيت علي النار و بعد ما يحمي نحط البصل و نقلب لغاية ما يدبل شوية
بعد كدة نحط الحمة و نقلب و اول ما يبتدي لونها يتغير نحط الملح + الفلفل + الزعتر و نقلب
نسيب اللحمة تعصج عادي للشكل دة
و بعد ما تدخل في السوا نحط دبس الرمان + الطحينة و نقلب
بعد كدة نطفي النار و نحط البقدونس و نقلب
بعد كدة نحط الكسبرة الناشفة
نحط ورقة السمبوسك و في اولها ملعقة من الحشو و نلفها شكل المثلث
2 ملعقة زيت زيتون او اي مادة دهنية اخرى
1 بصلة كبيييييرة مفرومة ( التكة في حلاوة الخلطة البصل الكتير)
نصف كيلو لحمة مفرومة
1 باكيت ورق سمبوسك ( جلاش او غيره )
نصف حزمة بقدونس مفروم
2 ملعقة كبيرة دبس رمان ويمكن الاستغناء عنها
2 ملعقة كبيرة طحينة ويمكن الاستغناء عنها
ملح - فلفل - زعتر - كسبرة ناشفة
نحط الزيت علي النار و بعد ما يحمي نحط البصل و نقلب لغاية ما يدبل شوية
بعد كدة نحط الحمة و نقلب و اول ما يبتدي لونها يتغير نحط الملح + الفلفل + الزعتر و نقلب
نسيب اللحمة تعصج عادي للشكل دة
و بعد ما تدخل في السوا نحط دبس الرمان + الطحينة و نقلب
بعد كدة نطفي النار و نحط البقدونس و نقلب
بعد كدة نحط الكسبرة الناشفة
نحط ورقة السمبوسك و في اولها ملعقة من الحشو و نلفها شكل المثلث
لما تقفليها حطي مية علي الطرف علشان مش تفتح في القلي
اقليها في زيت غزير لغاية ما تحمر
و تقدم ودة الشكل الاخير
وبالهنا و الشفااااااااااا
الامبراطور زيدان- Admin
- عدد الرسائل : 530
العمر : 32
تاريخ التسجيل : 09/03/2007
عضو ممبز
نقاط التميز: 15
وصف:
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى